top of page

Dynamictennis
recreatieve speelavonden

Ben jij op zoek naar een sportieve uitdaging en houd je van dynamiek en snelheid? Dan is dynamictennis echt iets voor jou! Dynamictennis is een sport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert. Het is een snelle en intensieve sport waarbij je zowel je fysieke als mentale vaardigheden kunt verbeteren. 

Bij onze vereniging bieden wij een gezellige en sportieve omgeving waarin je dynamictennis kunt beoefenen op jouw eigen niveau. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt, bij ons ben je welkom. 

Maar dynamictennis bij onze vereniging is meer dan alleen sporten. Het is ook een sociale activiteit waarbij je nieuwe mensen ontmoet en vriendschappen kunt sluiten. We organiseren regelmatig gezellige activiteiten en toernooien waar je aan kunt deelnemen en waarbij je andere dynamictennisliefhebbers kunt leren kennen. 

Dus ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport waarbij je zowel je lichaam als geest kunt trainen, en wil je deel uitmaken van een gezellige en actieve vereniging? Kom dan bij ons dynamictennissen! Je kunt altijd 4 keer vrijblijvend mee komen spelen om kennis te maken en te kijken of het wat voor je is.

We verwelkomen je graag op onze vereniging.

20220830_202724.jpg
bottom of page