top of page

Badminton recreatief

Badminton is fit, fast & fun!

Badminton is een sport die steeds populairder wordt en dat is niet voor niets. Het is een snelle, dynamische en uitdagende sport waarbij je zowel je fysieke als mentale vaardigheden kunt verbeteren. Bovendien is het een sport die geschikt is voor jong en oud, beginners en gevorderden. 

Bij onze vereniging bieden wij een gezellige en sportieve omgeving waarin je badminton kunt beoefenen op jouw eigen niveau. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt, bij ons ben je welkom.  

Maar badminton bij onze vereniging is meer dan alleen sporten. Het is ook een sociale activiteit waarbij je nieuwe mensen ontmoet en vriendschappen kunt sluiten. We organiseren regelmatig gezellige activiteiten en toernooien waar je aan kunt deelnemen en waarbij je andere badmintonliefhebbers kunt leren kennen. 

Dus ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport waarbij je zowel je lichaam als geest kunt trainen, en wil je deel uitmaken van een gezellige en actieve vereniging? Kom dan bij ons badmintonnen! Je kunt altijd een 4-tal keer langskomen om mee te spelen om te kijken of het wat voor je is.

We verwelkomen je graag op onze vereniging.

DSC_0331.JPG
bottom of page